Zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit

Kiezen voor de allerbeste kwaliteit zonnepanelen, is wanneer je kiest voor ELSUN. Onze zonnepanelen staan voor zekerheid over kwaliteit, hoge lineaire opbrengsten en goede garanties.

Zonnepanelen NIEUW

ELSUN GB Premium

De ELSUN GB Premium is een bijzonder mooi full-black zonnepaneel met een hoog rendement dat perfect past op ieder dak.

 Hoge lineaire opbrengst van 92,5% na 25 jaar
 Volledig zwart zonnepaneel 
25 jaar productgarantie

Zonnepanelen

ELSUN GB High Efficiency

De ELSUN GB High Efficiency is een hoog rendements glas-backsheet zonnepaneel met een aluminium frame.

Vermogen tot max 315 Wattpiek
 Zeer geschikt voor een dak met weinig dakoppervlak
 25 jaar productgarantie

Zonnepanelen

ELSUN GB High Efficiency Black

De ELSUN GB High Efficiency Black is een glas-backsheet zonnepaneel met PERC-technologie in een fraai zwart aluminium frame.

 Hoge energie-opbrengst
 Zeer geschikt voor een dak met weinig dakoppervlak
25 jaar productgarantie

Glas-folie zonnepanelen

Zonnepanelen zijn opgebouwd uit een aantal lagen. De bovenste laag is het voorzijdeglas. Dit glas kan iedere lichtfrequentie opvangen en doorlaten en is voorzien van een coating die de levensduur verlengt. Aan de achterzijde van het voorzijdeglas wordt een soort lijmlaag -PolyOlefin Encapsulant (POE)- gelegd die de onderdelen aan elkaar versmelten. Op deze lijmlaag worden vervolgens de zonnecellen gelegd, gevolgd door nog een laag POE en een kunststof achterkant, ook wel backsheet genoemd. Als laatste wordt aan de achterzijde van het paneel een aansluitdoos -junction box- bevestigd die de stroom naar de elektriciteitskabel transporteert.

Zonnepanelen ELSUN

ELSUN, de fabrikant dichtbij.

ELSUN produceert zijn zonnepanelen bij je 'om de hoek', in het Drentse Roden en dat heeft voordelen. Wij maken gebruik van alleen de beste materialen, beschikken over 'state-of-the-art' productiefaciliteiten en doen uitvoerige kwaliteitscontroles.

Al ruim 70 jaar produceren we duurzame energiebesparende producten waarbij kwaliteit en garantie altijd leidend zijn geweest. Het zit in ons bloed. Onze zonnepanelen produceren we dan ook met de doelstellingen om een zo hoog mogelijke productgarantie te kunnen geven en om hoge opbrengsten gedurende een lange levensduur te kunnen garanderen. En we werken samen met gespecialiseerde installateurs. Gedegen advies is immers even belangrijk als een goed zonnepaneel. 

Gegarandeerd goed

Om optimale rendement te leveren en zekerheid te bieden worden onze zonnepanelen aan zeer strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Deze controles doen we niet alleen voor, tijdens en na het productieproces in onze eigen fabriek, maar wordt ook door een onafhankelijk instituut gedaan. Dit conform de voor zonnepanelen geldende eisen, getest en gecertificeerd.
Zo ben je zeker van de beste kwaliteit en kunnen wij je de productgarantie bieden die nodig is.